Beyoncen rohkea asu tarjosi silmänruokaa – ainakin eturiville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankiertueella parhaillaan oleva Beyonce valittiin viime viikolla Forbes-lehden vuosittaisessa listauksessa maailman vaikutusvaltaisimpien viihdetähtien kärkijoukkoon. Neitokainen sopi äskettäin 100 miljoonan dollarin oikeusjutun konsolipelistä.

Nyt 31-vuotias Beyonce on kuvattu esiintyessään Mrs. Carter -kiertueensa konsertissa Los Angelesin Staples Centerissä. Popkaunottaren esiintymisasut paljastivat odotettua enemmän paljasta pintaa. Kuvat ovat harvinaisia, sillä taannoin Beyonce kielsi kaiken kuvaamisen keikoillaan, kun medioissa oli julkaistu hänen mielestään huonoja valokuvia konsertista.

Beyonce on viime kuukausina kärsinyt erään yli-innokkaan ihailijan lähentelystä. Hänen turvahenkilökuntaa onkin lisäkoulutettu arvaamattoman fanin varalta. Beyonce joutui vasta hiljattain tanskalaisen fanin kanssa liian läheisiin tekemisiin, kun yli-innokas ihailija oli läpsäyttänyt laulajaa takapuolelle.