Nerokas täytekakkupila leviää netissä – moni kakku päältä kaunis…

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen ja Kanadan välejä voidaan pitää samankaltaisina kuin Suomen ja Ruotsin. Vaikka naapurimaa on rakas, on kahden maan välillä aina pientä kilpailuhenkeä. Nyt amerikkalainen mies muisti kanadalaista ystäväänsä Kanada-aiheisella kakulla, mutta kuinkas sitten kävikään?

Kakku toki näytti päältä hyvinkin Kanada-aiheiselta värityksensä sekä sen koristeena olevan vaahteranlehden ansiosta. Yhdysvaltalainen kakkuleipuri oli kuitenkin piilottanut viestin kuorrutteen alle, sillä kun kakusta leikkasi palan, muistutti lohkon pinta erehdyttävästi Yhdysvaltojen lippua.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Kakku oli leivottu 1. heinäkuuta juhlittavan Kanada-päivän kunniaksi. Kyseessä on Kanadan kansallinen juhlapäivä, joka mukailee Yhdysvaltojen mahtipontista juhlimistapaa ilotulituksineen ja seremonioineen. Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää juhlitaan huomenna.