Tara Palmer-Tomkinson pulahti uimaan puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen seurapiirikaunotar Tara Palmer-Tomkinson on kotimaassaan kuuluisa tv-juontaja, realitytähti, kolumnisti ja malli. Hän on ollut viime vuosina otsikoissa huumeidenkäytön ja sen seurausten vuoksi. Nyt hän on ryhtynyt kuntoilemaan.

Tara kertoi taannoin kokaiinin käytön tuhonneen hänen nenänsä, minkä vuoksi hän korjaili ulkomuotoaan leikkauksella. Eilen Tara kuvattiin kuntoilemassa puistossa Lontoossa. Hyde Parkissa olleet saivat todistaa myös neitokaisen pulahtamista uimaan treenien päätteeksi.

Tara Palmer-Tomkinson on osallistunut erilaisiin realityohjelmiin, kuten suosittuun I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -sarjaan. Hän oli vuonna 1999 arizonalaisella klinikalla vieroitushoidossa kokaiiniriippuvuuden takia. Vuonna 2006 neitokainen kävi läpi 6.000 punnan nenäleikkauksen, jolla yritti korjailla nenänsä sisäänpäin romahtanutta väliseinämää. Tulokset ovat olleet sittemmin nähtävillä viihdelehtien sivuilla.