Katie Price järkyttävässä asussa – minne tyylitaju jäi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkispovipommi Katie Price suuttui vastikään häntä palvelleelle solariumin työntekijälle, koska häntä ei raskauden takia päästetty solariumiin. Katie kertoi, ettei kestä olla yksin, koska kaipaa aina miestä vierelleen.

– Sinkkuna oleminen ei sovi minulle. Yritin sitä, mutta se ei toimi. En käytä paljon alkoholia, mutta kun olen sinkku, päädyn klubeille ja olen kännissä. Todellisuudessa kuitenkin haluan vain olla jonkun kanssa. Haluan sielunkumppanin, kertoi Katie Price The Times -lehdelle.

Nyt Katie on kuvattu töissä, sillä hän on ollut markkinoimassa uutta hajuvettään. Usein hieman mauttomasti pukeutuva julkkistähti näytti nyt menettäneen loputkin tyylitajustaan, sillä hän oli pukeutunut valtaviin punaisiin huuliin.

Raskaana oleva Price kertoi juuri olevansa tämän odotuksen aikana isompi kuin koskaan ennen. Neitokaisen jättimaha onkin ikuistettu paparazzikuviin raskauden aikana. Hän kertoo tietävänsä lapsen sukupuolen, mutta ei aio paljastaa sitä kenellekkään ennen pienokaisen syntymää.