Grrrr… Cheerleadereiden cover-videosta ei silmänruokaa puutu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen laulajatar Taylor Swift tunnetaan lukuisista hittibiiseistään, joihin lukeutuvat We Are Never Ever Getting Back Together, Red, I Knew You Were Trouble ja 22. Kappaleet saavat usein aiheensa tähden miesseikkailuista

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Swiftin musiikista on tehty monia cover-kappaleita ja teemavideoita, joilla ihmiset esittävät laulavansa hänen kappaleitaan. Niistä tuorein on Miami Dolphins -jalkapallojoukkueen cheerleaderien 22-kappaleesta tekemä video, jossa nähdään huima joukko bikiniasuisia neitokaisia.

Bikinikissat pistävät parastaan, ja suovat videolla katsojaan viekoittelevia katseita. He myös tanssivat ja esittelevät timmejä vartaloitaan Dominikaanisessa tasavallassa kuvatulla videolla. Viime vuonna sama poppoo kuvasi huippusuositun cover-version Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -kappaleesta.