Pikkupoika matkusti kilometrejä auton katolla – moottoritiellä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alaskalaiset autoilijat hieraisivat äsken silmiään, kun he näkivät moottoritiellä auton, jonka katolla matkusti kuusivuotias pikkupoika. Ipana selvisi kuitenkin vauhtiajelusta hengissä – kuin ihmeen kaupalla.

Pikkupojan vanhemmat tiesivät, että heidän pojallaan on tapana kiivetä auton katolle. He eivät kuitenkaan arvanneet vekaran olleen jälleen auton katolla, kun he lähtivät ajelemaan moottoritielle isokokoisella kulkupelillään.

Poika oli roikkunut kovaa vauhtia ajaneen auton katossa kiinni peräti kolmen mailin, eli 4,8 kilometrin verran, Daily News raportoi. Lopulta hänen otteensa kuitenkin lipesi ja kuusivuotias lensi pientareelle.

Pojan onneksi ohikulkenut motoristi löysi pienillä ruhjeilla olleen pikkupojan, toimitti hänet läheiselle huoltoasemalle ja soitti hätänumeroon. Samaan aikaan vanhemmat olivat huolestuneet lapsensa olinpaikasta, sillä he eivät löytäneet poikaa kotoaan, ja soittivat niin ikään hätänumeroon. Lopulta koko tarina sai onnellisen lopun, mutta poika tyytynee jatkossa hurvittelemaan vain leikkiautoilla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.