Eva Longorialle uusi rakas deittiohjelmasta – tämä bilekuva paljasti suhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Täydellinen nainen Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti, Tyler Christopherin ja Tony Parkerin kanssa. Naisen viimeisin suhde kariutui viime vuonna, kun hän erosi poikaystävästään Mark Sanchezista. Naisen sinkkupäivät ovat kuitenkin ohi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Longoria on nimittäin myöntänyt tapailevansa deittiohjelmaansa pyrkinyttä yrittäjä Ernesto Arguelloa. Suhteen vahvisti pariskunnasta bileissä otettu yhteiskuva. Eva Longoria kertoi People.comille, että hän pitää nykyistä suhdettaan hyvin erityisenä. He olivat ensin pelkkiä ystäviä, kunnes rakkauden liekki leimahti ja heidän ystävänsä pakottivat parin näkemään asian aidon laidan.

– He ovat täydellinen pari. Molemmat puhuvat espanjaa, tunnustavat samaa uskontoa ja ovat lähtöisin samasta kulttuurista, heidän tuttavapiiristään kuiskitaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Eva Longoria kohtasi hiljattain nolon takaiskun urallaan. Täydelliset naiset -sarjasta supersuosioon ponnahtanut Longoria menetti nimittäin pestinsä uuden deittiohjelman tuottajana. Ohjelmasta oli kuitenkin hyötyä hänen omalle rakkauselämälleen, sillä Eva ja Ernesto ovat heidän ystäviensä mukaan umpirakastuneita.