Nämä bikinit saavat DJ:n ja muusikon päät sekaisin – pakko painaa nappuloita!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rantabileet ja uima-allasbileet ovat kesästä nauttivien bailueläinten lempitapahtumia. Vaikka Suomen suvi on lyhyt, kannattaa ainakin juhlien uima-asuun panostaa viimeistäkin piirua myöten. Nyt markkinoille on tullut upea sarja musiikkiaiheisia bikineitä.

The PussPuss -uima-asut jäävät takuuvarmasti mieleen, sillä naisen päällä näkyviä säätönappuloita ei yksinkertaisesti voi unohtaa. Uimapukuja on markkinoilla useita eri malleja ja niitä myydään ainakin Etsy-verkkokaupassa. Bikineiden kuvioissa nähdään muun muassa Technicsin SL 1200 MK II -levysoitin, mikseri ja Rolandin legendaarinen 909-syntetisaattori.

Erikoisista uimapuvuista on tullut ennenkin hittituotteita, joista viimeisin lienee isoille tytöille tarkoitettu fatkini-uimapuku. Gabi Greggin toukokuussa lanseeraama mallisto myytiin loppuun muutamassa tunnissa.