Pioneerifestivaali marssittaa tähdet Stara Stagelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korian Pioneeripuistossa 12. – 13. heinäkuuta järjestettävä Pioneerifestivaali on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Kävijäennätykset voivat jälleen murskautua, kun esiintymässä on suomalaisia huippunimiä ja VIP-aluetta emännöivät tulikuumat Tigers-tanssitytöt.

Pioneeripuiston lavoille nousee festivaaliviikonlopun aikana yhteensä 18 yhtyettä. Perjantain kovimpina niminä mainittakoon viime vuonna viisikymppisiä juhlinut Michael Monroe sekä Viikate, Haloo Helsinki! ja Pioneerifestivaalin ainoa ulkomaalaisvahvistus, virolainen Metsatöll.

Perjantain tapaan lauantain kattaus on täynnä huippunimiä, kun lavalle nousevat muun muassa Petri Nygård, Cheek, Stig, Von Hertzen Brothers, Klamydia, Turmion Kätilöt ja Stara Stagella koko festivaalin päättävä Kotiteollisuus. Katso koko artistikattaus tästä.

Pioneerifestivaalin VIP-aluetta emännöi viime vuoden tapaan kouvolalainen tanssiryhmä Tigers. Tigersin kuuma tanssiryhmä myös esiintyy Tigers-VIP -alueella viikonlopun aikana. VIP- ja normaalit liput voi ostaa omaksi Tiketistä, Kouvolan Pub 23:sta sekä Kouvolan ja Kuusankosken Arnold’s-kahviloista.