Rihanna unohti aamutakin ylleen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin supertähti Rihanna nähtiin hiljattain Saksan Kölnissä sijaitsevassa baarissa laulamassa karaokea ystävänsä kanssa. Verkkoon taltioitu video näytti, ettei nainen yltänyt aivan odotusten mukaiseen laulusuoritukseen.

Rihanna tunnetaan myös ahkerana Twitter-bloggarina ja Instagramin käyttäjänä. Neitokainen on jälleen julkaissut itsestään verkkoon kuvia, joissa hän on omien sanojensa mukaan lähdössä Chanelin muotinäytökseen samoilla silmillä. Mikäli neitokainen ei ole nukkunut ennen näytöstä silmäystäkään, saattaa moni kuvien katsoja myös kysyä, onko hän unohtanut aamutakkinsa ylleen?

Rihannan yllä on nimittäin pitkä valkoinen takki, jonka kaula-aukko ulottuu lähes hänen napaan saakka. Takki on vain muutamalla napilla kiinni, ja naisen reidet vilkkuvat helmojen alta lähes jokaisessa kuvassa. Rihanna kiertää parhaillaan Eurooppaa, ja hän on saanut paljon kyseenalaista julkisuutta myöhästelyistään ja aamuun asti jatkuneista juhlistaan.