Rita Ora Snoopin uudella videolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Rita Ora oli jokin aika sitten räppäri Snoop Lionin kanssa Thaimaassa kuvaamassa uutta Torn Apart -musiikkivideota. Nyt videon tulokset on saatu katsojien nähtäville YouTube-palvelussa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kesäisen kappaleen videolla 22-vuotias muodokas laulajatar nähdään bikiniasussa tanssimalla rannalla. Rita sukeltaa vähäpukeisena uima-altaaseen, ja nousee vedestä märkänä ylös. Reggae-henkisellä musiikkipätkällä kuvataan myös paikallista tanssia ja juhlintaa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Musiikkivideo kuvattiin tammikuussa Thaimaassa. Ora kertoi jääneensä kerran session aikaan Snoop Lionin kanssa miltei rannalle, kun laskenut vuorovesi esti heitä lähtemästä vesille. Parivaljakko joutui kävelemään meren aalloissa veneelleen.