Kim Kardashian heitti isänsä ulos kotoa – oli liikaa vauvalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoislapsi näyttää pistäneen paitsi Kardashianin perhepiirin, myös koko julkkismaailman sekaisin. Nyt Nori-vauva on ehtinyt vaikuttaa perheen asumisjärjestelyihin, ja sijaiskärsijäksi on joutunut Kimin isäpuoli Bruce Jenner.

63-vuotias mies sai väistää, kun Kim muutti siippoineen ja vauvoineen perheen kartanoon. Bruce on lähtenyt pois jaloista, sillä hänen kerrottiin herättäneen ärtymystä metelöinnillään. Jenneriä käskettiin toistuvasti olemaan hiljaa, minkä jälkeen hän pakkasi kimpsunsa, ja muutti tytärtensä Kendallin ja Kylien luo Malibun rantataloon.

– Koko perheen taloudenpito on kääntynyt ylösalaisin, kun Kim ja Nori muuttivat sisään. Bruce on paennut talosta! Kris ei rohkaissut häntä jäämään, kertoi perheen sisäpiiriläinen Radar Online -sivustolle.

Olympiamitalisti osti äskettäin Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa itselleen erillisen kodin. Mies väittää, että vaikka hän viettääkin välillä aikaansa itsekseen, on avioliitto Kris Jennerin kanssa erittäin hyvillä vesillä.