Lauren Foster bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen Lauren Foster on maailman tunnetuimpia transsukupuolisia malleja. Neitokainen korjasi sukupuoltaan leikkauksella 18-vuotiaana ja on sittemmin lanseerannut itselleen näyttävän malliuran.

Nyt Lauren Foster on juhlistanut Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän lomaansa nautiskelemalla olostaan Miami Beachin rannalla. Neitokainen ikuistettiin bikineissä hänen käytyään pulahtamassa vilvoittavaan veteen. Viime viikolla rannalla hän tuli vahingossa paljastaneeksi rintansa, kun bikinit pettivät yllättäen.

Lauren Foster pääsi poseeraamaan 1980-luvulla Meksikon Vogue-lehteen ensimmäisten transsukupuolisten mallien joukossa. Nainen on naimisissa, ja viettää aikaansa Miami Beachilla sekä Cape Townissa. Neitokainen työstää parhaillaan muistelmiaan.