Mies tuhlasi koko 11,3 miljoonan lottovoiton: ”Olen nyt onnellisempi”

Lifestyle Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lottovoitto on yksi niistä asioista, joista moni usein unelmoi. Brittiläisellä Michael Carrollilla kävi uskomaton tuuri, kun hän voitti vuonna 2002 vain 19-vuotiaana 9,7 miljoonaa puntaa, eli noin 11,3 miljoonaa euroa.

Brittimiehen rahakkaat päivät ovat kuitenkin jo historiaa. Carroll ajautui nimittäin vararikkoon vuonna 2010, Daily Mail -lehti uutisoi. Tällä hetkellä 30-vuotias mies onnistui käyttämään koko miljoonaomaisuutensa luksusautoihin, alkoholiin, huumeisiin ja maksullisiin naisiin.

Rahansa törsännyt Carroll joutui jopa yhdessä vaiheessa nukkumaan teltassa metsässä rahattomuutensa johdosta. Vuosien varrella vankilassa kahdesti ollut ja avioeron läpikäynyt brittimies kertoo kuitenkin olevansa nyt onnellisempi. Carroll on muuttanut Skotlantiin, jossa hän työskentelee keksejä valmistavalla tehtaalla. Mies tienaa viikossa 240 euroa.

– Olen niin iloinen, että saan jälleen palkkaa. Olen ehdottomasti onnellisempi koska olen palannut todellisuuteen, Michael Carroll selittää Daily Mailille.