Uusi ME syntyi! Mies söi 69 hot dogia 10 minuutissa – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa järjestetään paljon erilaisia syöntikilpailuja, joissa osallistujien pitää syödä mahdollisimman paljon tiettyä ruokaa määrätyssä ajassa. Toisinaan sapuskat ovat niin tulisia tai annokset suuria, että tehtävästä tulee mahdotonta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhdysvaltojen New Yorkissa järjestetään vuosittain Nathan’s Hot Dog Eating Contest -niminen kilpailu, jossa yritetään syödä mahdollisimman monta hot dogia, eli nakkisämpylää, kymmenessä minuutissa. Kilpailuun osallistunut Joey ”Jaws” Chestnut teki tämän vuoden kilpailussa uuden maailmanennätyksen ja rikkoi samalla aiemman ennätyksensä.

Mies nimittäin ahtoi suuhunsa järkyttävät 69 hot dogia. Verkkoon julkaistu kilpailuvideo on täyttävää katseltavaa, kun osallistujat kirjaimellisesti ahmivat nakkisämpylöitä kaksin käsin suuhunsa. Maailmanennätyksen tekijä on ammattiahmija, ja hän on voittanut samaisen syömäkilpailun monta kertaa aiemmin. Hänen hallussaan on tätä nykyä kahdeksan eri syömiskilpailun maailmanennätystä.