Miley Cyrus uskoo olleensa edellisessä elämässään Lil Kim

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on lähiaikoina ollut otsikoissa hoikistuneen vartensa lisäksi uuden We Can’t Stop -kappaleensa merkeissä. Nyt neitokainen on alleviivannut uutta, rajumpaa imagoaan vertaamalla itseään suosittuun naisräppäriin Lil Kimiin.

20-vuotias Miley on selittänyt Billboard-lehdelle, kuinka hän kokee olleensa edellisessä elämässään Lil Kim. Hämmentävän kommentista tekee se, että 38-vuotias rap-artisti on edelleen elossa. Uudelleensyntyminen nähdään yleisesti konseptina, jossa kuolleen sielu aloittaa uuden elämän uudessa kehossa.

– Koen, että se olin minä edellisessä elämässäni. Koen että Lil Kim on se henkilö, joka minä olen sisältä päin. Hän vain tekee minut onnelliseksi… Minä vain rakastan häntä enkä voi sille mitään, Miley Cyrus avautuu lehdelle.

Uutta We Can’t Stop -kappalettaan parhaillaan markkinoiva laulajatar myös paljastaa Nicki Minajin lukeutuvan hänen lempiartisteihinsa. Mileyn mukaan laulajatar on hänen sukupolvensa Lil Kim. Myös Mileyn kummitäti, laulajatähti Dolly Parton saa osansa kaunottaren kehuista. Entisen Disney-tähden mukaan Parton on ”tosielämän Barbie-nukke”.

Uusimmat