Nainen on naimisissa viiden veljeksen kanssa – joku heistä lapsen isä

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjois-Intiassa asuvan Rajo Verman perhesuhteita voidaan pitää vähintäänkin omituisina. 21-vuotias neitokainen asuu nimittäin pienessä huoneessa yhdessä viiden veljeksen ja yhden lapsensa kanssa. Nainen viettää yönsä jokaisen veljeksen kanssa vuorotellen.

Erikoinen järjestely on nyt aiheuttanut sen, että Rajo ei tiedä kuka veljeksistä on hänen 1,5-vuotiaan poikansa isä. Länsimaalaisen korvaan erikoiselta kuulostava perheratkaisu on intialaisen Dehradun kylässä arkipäivää.

Ensimmäisen aviomiehensä Rajo nai neljä vuotta sitten. Tätä nykyä hän on jo ehtinyt naimisiin myös neljän muun veljeksen kanssa. Pian myös nuorin veljes pääsee naisen aviomieheksi, kunhan saavuttaa naimalupaan tarvittavan täysi-ikäisyyden.

Moniavioisuus on maan muinainen traditio, jota harjoitetaan nykyisin yhä vähenevissä määrin. Miehet eivät ole naisestaan mustasukkaisia, vaikka he kaikki harrastavatkin hänen kanssaan seksiä. Sisko vaihtelee petikumppaniaan joka yö.

– Olemme yksi iso ja onnellinen perhe, veljet vakuuttelevat Daily Mailille.

EDIT: Jutussa kerrottiin ensin virheellisesti, että nainen olisi veljesten sisko. Näin ei kuitenkaan ole, vaan ainoastaan veljekset ovat alunperin olleet lähisukulaisia. Toimitus pahoittelee virhettä.