Bikinit olivat liian seksikkäät – poliisi poisti perheenäidin vesipuistosta

Matkailu Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Helteellä on luonnollista vähentää vaatetusta, mutta joillain julkisilla paikoilla liian paljastava asu voi herättää pahennusta. Nyt eräs amerikkalainen perheenäiti heitettiin ulos vesipuistosta liian seksikkäiden bikinien takia.

Madelyn Scheaffer vieraili 14-vuotiaan tyttärensä kanssa Aventure Oasis -vesipuistossa Missourin Independencessä, jotta saisi helpotusta 30 asteen helteeseen. Hän teki kuitenkin virheliikkeen pukeutuessaan niukkoihin stringibikineihin.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Perheenäiti ei päässyt edes veteen asti, kun hänet jo pysäytettiin. Henkilökunta käski naisen peittää itsensä. Kun hän kieltäytyi, työntekijät soittivat poliisit paikalle saattamaan 43-vuotiaan Scheafferin pois paikalta.

Nainen suuttui vesipuiston johdolle, ja pitää itseään syrjinnän kohteena ikänsä ja kurvikkaan ulkomuotonsa takia. Hänen syytöksiään ei ole otettu vakavasti Independencen kaupungin taholta.

– Paikalla oli 15 – 18-vuotiaita tyttöjä samanlaisissa uima-asuissa. Ne eivät olleet stringit. Se oli tavallinen kesällä käytettävä kaksiosainen stringibikiniasu. Samanlainen kuin muillakin. Minua ei syrjitä, koska näytän hyvältä sellaisessa, kertoi nainen The Sun -lehdelle.