Wow, tämä shampoomainos olisi liian seksikäs Suomeen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mainosmaailmassa hyödynnetään laajasti naiskauneutta, kun esimerkiksi saippua- ja shampoomainokset ovat täynnä toinen toistaan upeampia leidejä. Nyt japanilaisille naisille tarjotaan harvinaista herkkua, kun heidän shampoomainoksissa komeilee lihaksikkaita miehiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Samalla kun paidattomat urokset liputtavat shampoomerkin puolesta seksikkäästi esiintyen, opettavat he japanilaisille käytännön lauseita englannin kielellä. Mainoksia on tehty useita erilaisia, mutta yksi niistä pureutuu lentokentällä käytettyihin fraaseihin.

Vaaleanpunaisella sävymaailmalla kyllästetty mainosvideo on kaikesta eroottisuudestaan huolimatta kummallinen. Missä ne kaikki kauniit naiset ovat? Vai sytyttääkö lantiotaan keinutteleva paidaton mies oikeasti? Entä missä se mainostettava shampoo on? Mainos vaatii hieman totuttelua.