Tuhmuuksia makuuhuoneessa? Näin kiihotat kumppanisi piiskalla

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuhmat leikit viehättävät yhä useampia, sillä nykyään niistä saa puhua ääneen, eikä esimerkiksi pieni makuukammarissa suoritettava piiskaus ole pahasta. Päinvastoin, raippaleikit ovat kohtuudella käytettynä nautinnollista puuhaa.

Kaiken a ja o on mukavuus. Ennen piiskaleikkejä kannattaa ottaa mahdollisimman miellyttävä asento esimerkiksi partnerin sylissä istuen. Sängyssä tapahtuva kinkeily rentouttaa usein enemmän, ja tärkeää olisikin olla täysin erossa jännitteistä. Rentoutuneen ilmapiirin voi saavuttaa myös normaalin esileikin avulla, jolloin suutelu ja hyväily saavat samalla tunteet kuumiksi.

Piiskaleikit kannattaa aloittaa kevyesti ja varovaisesti näpäyttelemällä. Piiskaa voi myös kuljetella toisen vartaloa pitkin kutittelevasti, ja välillä antaa hellän iskun iholle. Iskujen voimakkuutta kannattaa Femail Firstin mukaan lisätä asteittain, kunnes kumppanilta voi kysyä, saisiko hieman kovempia iskuja tai voisiko näpäyttää tiukemmin.

Kommunikointi on hyvin tärkeää, jotta piiskaleikeistä saadaan mahdollisimman paljon irti. Yksipuolinen raipan iskeminen ei kiihota kaikkia, vaikkakin toiset tykkäävät astetta tuhmimmista variaatioista. Varsinaiseen alistamiseen ei kuitenkaan kannata ryhtyä ainakaan ensimmäisessä piiskasessiossa, jotta tilanteesta jäisi mahdollisimman hyvä, mutta samalla myös hieman kujeileva olo. Siksi kumppanusten täytyy kertoa, mikä tuntuu hyvältä ja kuinka he saavuttavat parhaan mahdollisen fiiliksen.

Turvasanaa käytetään laajasti etenkin dominaleikeissä. Myös tavalliset pariskunnat voivat sopia keskenään turvasanan, joka tarkoittaa pyyntöä piiskaamisen lopettamiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toinen saa piiskata kumppaniaan mielin määrin sielunsa kyllyydestä, kunnes kuulee tutun turvasanan piiskaamisen lopettamisen merkiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita koko seksiaktin päättymistä.