Chris Brown saapui paikalle – Drake peruutti keikkansa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalainen räppäri Drake oli taannoin otsikoissa ajauduttuaan Rihannan poikaystävänäkin tunnetun r&b-laulajan, Chris Brownin, kanssa tappeluun newyorkilaisessa yökerhossa. Sittemmin kaksikko on jatkanut kinaansa sanailun merkeissä.

Nyt Drake on yllättänyt jättäytymällä viime tipassa pois BET Awards -palkintoseremonian esiintyjäkaartista. Kanadalaismuusikko oli itse ehdolla 12 kategoriassa, ja hänen oli tarkoitus esiintyä sunnuntai-iltana pidetyssä juhlassa. Radar Online -sivusto kuitenkin uutisoi, että Drake peruutti esiintymisensä tapahtuman järjestäjien kauhuksi vasta sunnuntaiaamuna.

Lähteen mukaan rap-artistin yllättävä veto aiheutti pientä paniikkia juhlan tuottajien keskuudessa. Draken peruuttamisen syytä ei tiedetä, mutta BET Awardseihin saapuneen Chris Brownin epäillään vaikuttaneen miehen päätökseen. Kaksikko on viimeisen vuoden aikana aina silloin tällöin ajautunut julkisiin riitoihin.

Drake on myös näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa. Mies nousi kuuluisuuteen alunperin Degrassi: The Nest Generation -televisiosarjan roolinsa myötä. Vuonna 2009 Drake solmi levytyssopimuksen Lil Waynen Young Money Entertainment -levy-yhtiön kanssa. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa Thank Me Later vuonna 2010. Drake on sanoittanut kappaleita monelle poptähdelle kuten Alicia Keysille ja Jamie Foxxille.