Jay-Z ja Beyonce törsäsivät North Westin lahjoihin – pelkkää luksusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce on viime aikoina viettänyt aikaa raskaushuhujen keskiössä. Hänen aviomiehensä Jay-Z on kuitenkin kiistänyt juorut jyrkästi, ja miehen väittetä tukevat myös Beyoncesta hiljattain julkaistut kapeauumaiset valokuvat.

Nyt tähtipari on kertonut törsänneensä Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoisen ensilahjaan liki 5.900 euroa. 1,5-vuotiaan Blue Ivyn vanhemmat ovat ostaneet ystäviensä pienokaiselle muun muassa teetetyt Christian Diorin vauvasaappaat ja Elsa Peretti Padovan suunnitteleman hopeisen ruokailuvälinesetin, tietenkin North Westin nimellä varustettuna.

The Sunin mukaan Kanye on Jay-Z:n lähimpiä ystäviä ja he ovat käyneet tapaamassa tuoreita vanhempia yhdessä tyttärensä kanssa. Lisäksi Beyonce antoi Kimille päteviä ja omakohtaisia laihdutusohjeita vierailun aikana.