Katie Price huolissaan – julkisuus nousi pikkupojan päähän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen julkkispovipommi Katie Price odottaa parhaillaan neljättä lastaan. Reality-sarjoista tunnettu Peter Andren exä on jo kolmen lapsen äiti. Nyt nainen pelkää julkisuuden vaikuttavan hänen lastensa elämään negatiivisesti.

Katie Pricellä on Peter Andren kanssa kaksi lasta, kahdeksanvuotias Junior ja viisivuotias Princess Tiaamii, ja edellisestä liitostaan Dwight Yorken kanssa 11-vuotias Harvey. Nyt nainen paljastaa The Independent -lehdelle, että hän on huolissaan etenkin nuoremman poikansa diivamaisesta käyttäytymisestä.

Nainen muun muassa kertoo poikansa haaveilevan brittiläiseen talenttiohjelmaan osallistumisesta ja omasta Lamborghinista. Junior kuulemma myös leuhkii kuuluisuudellaan. Katie on yrittänyt selittää pojalle, että vaikka hänen isänsä laittoikin pojan televisioon, ei se tee hänestä yksinään kuuluisaa.

Raskaana oleva Price on avioliitossa Kieran Haylerin kanssa. Hän on myös kertonut jättäytyvänsä yhä enemmän pois julkisuudesta ja keskittyvänsä tulevaisuudessa enemmän yksityiselämäänsä.