LeAnn Rimesin traaginen lapsuus: Koulukiusaaja yritti puukottaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syömishäiriöistäkin kärsinyt laulajakaunotar LeAnn Rimes paljasti äskettäin poteneensa synkkiä ajatuksia, jotka ajoivat hänet harkitsemaan jopa itsemurhaa. Sittemmin tilanne on jo ilmeisesti parantunut. Nyt neitokainen on kertonut järkyttävän tarinan vuosien takaa.

Rimes paljasti Entertainment Tonight -televisio-ohjelmassa, että hänen kateellinen koulukaverinsa uhkasi tappaa laulajan.

– Minua kiusattiin lapsena. Tytöt saattavat olla jo kuudennella luokalla todella julmia. Esiinnyin paljon Teksasissa, ja koulun rehtorilla oli tapana leikata minusta kertovia artikkeleja koulun ilmoitustaululle. Kaikki eivät pitäneet tästä, kolmekymppinen Rimes kertoo.

Eräs tytöistä oli tuonut kouluun veitsen ja hän yritti tappaa tällöin 12-vuotiaan laulajan. Naisen mukaan häntä kiusataan nykyäänkin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Vasta hiljattain Rimesin epäiltiin huijanneen itselleen huomattavan määrän uusia Twitter-seuraajia lyhyessä ajassa, mikä johti ihmisten irvailuun.

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan Brandi Glanvillen kanssa. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet ilmiriidoissa.