Suurin pudottaja -tähti lihoi uudelleen – liikakilot veivät oikeuteen

Lifestyle Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

NBC-kanavalla pyörivä The Biggest Loser, eli Suurin pudottaja, on Yhdysvalloissa suosittu painonpudotusohjelma. Suomenkin televisiossa näytetty realitysarja on kannustanut monia kilpailijoitaan huomattaviin painonpudotuksiin. Aina pudotettu paino ei kuitenkaan pysy poissa.

Näin on käynyt sarjan seitsemännellä tuotantokaudella nähdylle Tara Costalle. Vuonna 2009 23-vuotiaana painonpudotusohjelmaan osallistunut amerikkalaisneitokainen laihtui ohjelmassa 70 kiloa. Nyt TMZ kuitenkin uutisoi, että Costa on lihonut uudelleen ohjelman jälkeen.

Painon nouseminen ei ole valitettavaa ainoastaan neitokaiselle itselleen, vaan myös hänen yhteistyökumppaneilleen. Naisen kanssa sponsorisopimuksen solminut FCOM-yhtiö on erittäin pettynyt Costan painonnousuun, ja ovat haastaneet hänet siksi oikeuteen. Yksi yhteistyösopimuksen ehdoista on, että neitokaisen paino pysyy ennalta sovitun rajan alapuolella.

ILoveKickBoxing.com-verkkosivuston omistama FCOM selittää, kuinka Costa lihoi liikaa vuonna 2011 jatkaakseen yhtiön keulakuvana. Yhtiö on nyt päättänyt ryhtyä oikeustoimiin kahden vuoden takaisen sopimusrikkomuksen seurauksena. FCOM vaatii TMZ:n mukaan rahallisia korvauksia, vaikka Costa on tällä hetkellä ainakin Twitteriin päivittämiensä kuvien perusteella timmissä kunnossa.