Brittituristit järkyttyivät – paikalliset käyttivät hotellin uima-allasta vessana!

Matkailu Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lomalla olemisen pitäisi yleisesti ottaen olla rentouttavaa ja miellyttävää aikaa. Kaikki ei kuitenkaan lomallakaan mene aina täysin suunnitelmien mukaan. Nyt eräiden brittituristien unelmaloma on mennyt pilalle yllättävien muuttujien johdosta.

Dominikaanisessa tasavallassa lomalla olleet brittituristit olivat majoittuneet viiden tähden Club Hotel Riu Merengue -nimiseen luksushotelliin. Majapaikka ei kuitenkaan vastannut hintansa mukaista tasoa. Lomailijoiden mukaan paikalliset käyttivät hotellin uima-allasta vessana, virtsasivat aurinkotuoleille niiden ollessa käytössä ja söivät kaikki hotellivieraille tarkoitetut ruoat, Daily Mail -lehti uutisoi.

Lomastaan sievoisen summan maksaneet matkailijat eivät ymmärrettävistä syistä nielleet kohtaamiansa ongelmia. 160 palveluun tyytymätöntä hotellivierasta leiriytyi ala-aulaan puoleksitoista päiväksi protestin muodossa, jotta hotellin työntekijät ottaisivat humalaisten paikallisten aiheuttamat ongemat tosissaan. Hotelli ratkaisi tilanteen ehdottamalla lomailijoille päiväreissuja, jotta turistit pääsisivät pois kaoottiselta hotellialueelta.

Reissut eivät kuitenkaan olleet ilmaisia. Hotellivieraiden vaadittua siirtoa toiseen majapaikkaan heille kerrottiin, että se tulisi maksamaan lisää. Loppujen lopuksi protestointi kuitenkin tehosi, ja 100 tyytymätöntä vierasta siirrettiin toiseen hotelliin 30 punnan korvauksen kera. Brittituristien kerrotaan kaavailevan oikeustoimia pilalle menneen loman takia.