Maailman seksikkäin perheenäiti? Claudia sykähdytti pikkubikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialais-paraquaylainen mallikaunotar Claudia Galanti on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti rantalomiensa merkeissä. Neitokainen sai toisen lapsensa viime vuoden kesäkuussa, ja on sen jälkeen saavuttanut paikkansa maailman seksikkäimpien äitien joukossa.

Nyt Claudia on saapunut lomailemaan Eurooppaan, sillä hän lekottelee parhaillaan Espanjassa Formenteran auringon alla yhdessä miehensä Arnaud Mimranin ja lapsensa kanssa. Samalla huippunäyttävä perheenäiti kuvattiin rannalla pienissä bikineissä.

Italialais-paraguaylainen mallikaunotar Claudia Galanti äänestettiin vuonna 2006 maailman sadan seksikkäimmän naisen joukkoon Tanskan FHM-lehden äänestyksessä. Hän on esiintynyt myös muun muassa Samsungin, Toyotan ja Fordin mainoksissa.