Morsian suivaantui liian halvasta häälahjasta – nolot seuraukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka hääjuhlia järjestetään nykyään suurella volyymilla, eivät massiiviset puitteet, lahjat, tarjoilut tai vierasmäärän paljous muuta sitä tärkeintä, eli rakkautta. Naimisiin mennään aidosta halusta olla toisen kumppani loppuelämän ajan, ja sitä juhlitaan näyttävästi kukin tyylillään.

Eräs morsian on ymmärtänyt häiden merkityksen hieman eri tavalla. Nainen nimittäin pettyi eräältä häävieraaltaan saamaansa lahjaan niin paljon, että muisti vierasta häiden jälkeen henkilökohtaisella viestillä. Tanya-niminen vieras kertoi, että oli antanut hääparille lahjaksi miehensä kanssa sata dollaria, eli noin 77 euroa.

Vieraat ajattelivat, että summa on sopiva etenkin siksi, että Tanya oli opintolainojensa kanssa painiva opiskelija ja osa-aikatyöläinen, eikä hänen oma varallisuutensa ollut kovin suuri. Lisäksi hän ei edes tuntenut hääparia kovin hyvin. Morsian oli asiasta eri mieltä.

Morsian kirjoitti viestissään, että on pöyristyttävää antaa noin pieni lahja, koska pelkästään yhden häävieraan kestitsiminen maksaa noin 200 dollaria alkujuomineen ja illallisineen. Puhumattaakaan häiden muista kustannuksista. Lisäksi hän muistutti, että mikäli Tanya menee joskus itse naimisiin, ei hänen enää tule olettaa saavansa heiltä suurta lahjaa, Huffington Post uutisoi.