Nainen meni naimisiin sillan kanssa: ”Kaikki mitä toivon aviomieheltä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jotkut ihmiset kohdistavat romanttiset tuntemuksensa esineisiin. Olemme aiemmin kertoneet muun muassa henkilöistä, jotka ovat olleet rakastuneita esimerkiksi Vapaudenpatsaaseen, autoihin ja seksinukkeihin.

Nyt eräs australialainen nainen on mennyt naimisiin ranskalaisen, 600-vuotiaan sillan kanssa. Jodi Rose solmi liiton Le Pint du Bridgen kanssa. Kyseinen Céretistä, Etelä-Ranskasta löytyvä silta tunnetaan myös nimellä Devil’s Bridge.

Neito vietti merkkitapahtumaa ennen kymmenen vuotta nauhoittamalla siltojen kaapeleiden värähtelyä omaan Singing Bridges -musiikkiprojektiinsa. Hänen mukaansa tapaaminen oli rakkautta ensisilmäyksellä. Jodi kertoi maan järkkyneen jalkojen alla, kun hän siirtyi lähemmäs siltaa.

Eriskummallisen parin hääseremoniaan osallistui vain 14 henkilöä. Häät järjestettiin osuvasti sulhasen päällä. Rose kokee myös seksuaalisia tunteita ”miestään” kohtaan, uutisoi Female First -sivusto.

– Devil’s Bridge on kaikkea, mitä voisin ikinä toivoa aviomieheltä – vankka, luotettava, sensuaalinen ja komea. En tehnyt tätä päätöstä kepeästi vain kurviemme takia. Me todella tuotamme iloa toisillemme, ja hänen voimakkaat pylväänsä tuovat minut aina kotiin, kertoi Jodi Rose verkkosivuillaan.