Paulina Gretzky juhli bikinipeppua heiluttaen – ja rintoja kourien

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn mallitytär Paulina Gretzky vietti hiljattain lemmenlomaa Barbadoksella. Nainen juhli viime viikolla Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää veneillen ja kuuman punaisissa bikineissä tanssien.

Instagramiin villin rintoja hölskyttelevän videon ladannut nimimerkki jeremyc0hen tanssii luksusjahdilla yhdessä punaisiin bikineihin pukeutuneen naisryhmän kanssa. Vartaloaan keinuttavat naiset jammailevat Sisqon Thong Songin tahdissa ja juhlivat maansa itsenäisyyspäivää.

Laulaja-malli Paulina Gretzky bongattiin rohkeista nettikuvista suoraan elokuvaroolin, ja jääkiekkoilijan jälkikasvu nähdään pian Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Jatko-osa saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa perjantaina ja nainen näyttelee elokuvassa sivuroolissa Daisy-nimistä bikinityttöä.