Polttaripila meni pahasti pieleen – tässä syy kuukauden karanteeniin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miesten polttareissa saatetaan kurmottaa sankaria oikein olan takaa, ja näin kävi myös englantilaiselle Ollie McAninchille. Hänen ystävänsä kidnappasivat miehen keskellä kirkasta päivää, ja sen jälkeen sulhanen joutui kuukaudeksi eristyksiin tulevasta vaimostaan.

YouTubeen ladattu video näyttää sieppausoperaation, ja Ollie on kommentoinut tapahtumia muun muassa The Sunille, ettei hän ole koskaan ollut yhtä peloissaan. Hänen ystävänsä olivat pukeutuneet Guantamo Bay -tyylisiin haalareihin ja heittänyt miehen pakettiauton perään kädet sidottuina.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ollie oli ollut autossa yli kaksi tuntia, kunnes hänen ystävänsä kertoivat koko tapahtuman olevan pelkkää polttaripilaa. Sitten seurue pakotti sulhasta pukeutumaan Borat-tyyliseen mankiniin ja polkemaan polkupyörällä 16 kilometriä omiin juhliinsa.

Mies järkyttyi tempauksesta kuitenkin niin paljon, että hänelle puhkesi vakava vyöruusu, eli erittäin kivulias rakkulaihottuma, joka voi aktivoitua esimerkiksi stressin laukaisemana. Koska vyöruusu voi tarttua rakkulavaiheessa myös muihin henkilöihin, joutui Ollie olemaan seuraavan kuukauden erossa tulevasta vaimostaan.