Povipommi alusvaatemerkin keulakuvaksi – kuvat eivät petä odotuksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Amy Childs suurensi juuri D-kupin silikonejaan DD-kuppiin ja on sittemmin esitellyt muotojaan innokkaille faneille muun muassa Espanjassa, Marbellan auringossa.

23-vuotias seksipommi nähdään nyt Alexis Smith -alusvaatefirman kuvissa, joissa hän poseeraa kuumissa asukokonaisuuksissa. Amyn päällä nähdään esimerkiksi leopardiprinttinen liivisetti.

– Olen onnellinen päästessäni tämän upean merkin keulakuvaksi, sillä se on tehty erityisesti tytöille, joilla on pieni ympärysmitta, mutta iso kuppikoko kuten minulla, kertoi Childs The Sun -lehdelle.

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Neito siirtyi aiemmiin TV-töistä yrittäjäksi ja omistaa oman kauneussalongin. Taannoin uimapukumalliston lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.