Pullukasta tuli sixpack-komistus! Chris Pratt teki sen taas

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisen elokuvatähti Chris Prattin ura on täynnä lihomisia ja laihtumisia. Mies treenasi itsensä huippukuntoon esimerkiksi Moneyball-elokuvaa varten. Sittemmin hän kuitenkin lihotti itseään 30 kiloa The Delivery Man -elokuvaan.

Nyt 36-vuotias Chris on jälleen tehnyt hurjan muodonmuutoksen. Mies tullaan näkemään tulevaisuudessa Guardians of the Galaxy -elokuvassa, ja roolityö on vaatinut Prattia karistamaan liikakilonsa. Tähti julkaisi tuloksen Twitter-blogissaan ja esitteli lähes supermiestason lihakset.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Ei kaljaa kuuteen kuukauteen. Vähän typerää julkaista tämä, mutta veljeni pakotti, kirjoitti Chris blogiinsa.

Eräs viime aikojen kuuluisimmista elokuvatreenauksista on tehty Man of Steel -elokuvaa varten. Pääosan esittäjä Henry Cavill kuntoili rankasti roolia varten. Hän treenasi 11 kuukauden ajan, joista kuusi viikkoa oli pelkkää treeniin totuttelua. Sen jälkeen hän nautti 5.000 kilokaloria päivässä ja alkoi nostella todella raskaita painoja.