Seksiä voi nyt harrastaa Daft Punk -kondomeilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Daft Punk koostuu kahdesta ranskalaisesta muusikosta, Guy-Manuel de Homem-Christosta ja Thomas Bangalterista. Duon tunnetuimpia kappaleita ovat Around the World, One More Time ja Robot Rock. Daft Punkin tuorein hitti Get Lucky on jo nyt suuri hitti.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Keväällä julkaistu Get Lucky on noussut yhdeksi maailman soitetuimmista kappaleista. Nyt Durex on tehnyt kappaleen nimellä varustettuja kondomipaketteja. NME:n mukaan kampanja on aloitettu vasta hiljattain ja pakettien promokappaleita on lähetetty muun muassa DJ:lle. Esimerkiksi Diplo kirjoitti Instagramiin kuvan kera, että onneksi hänellä oli Daft Punkin kondomit edellisyönä mukanaan.

Ranskalainen Daft Punk -duo teki äskettäin paluun levymarkkinoille kahdeksan vuoden jälkeen. Yhtye tunnetaan yhtenä arvostetuimmista ja suosituimmista elektronisen musiikin tekijöistä. Äskettäin Formula 1 -kilpailussa ajavan Kimi Räikkösen brittiläinen Lotus F1 -talli aloitti yhteistyön Daft Punkin Columbia Records -levy-yhtiön kanssa.