Hotelli tarjoaa erikoista hoitoa – kylpisitkö sinä oluessa?

Matkailu Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kylpylähoitojen ajatellaan usein olevan vain naisille kelpaavaa ajanvietettä. Nyt eräs tsekkiläishotelli on kuitenkin tuonut tarjontaansa uuden kylpylähoidon, joka saa varmasti myös miehet kiinnostumaan kylpylään menemisestä.

Prahassa sijaitseva Hotel U Sladka -niminen hotelli nimittäin tarjoaa asiakkailleen olutkylpyjä. Hotellin mukaan alkoholissa kylpeminen on erittäin virkistävää. Olutkylvyn kerrotaan myös vähentävän stressiä, rentouttavan lihaksia ja parantavan ihon kuntoa, Metro-sivusto uutisoi. Katso kuvat tästä.

Hotelli tarjoaa asiakkailleen ölytkylpyjä muutamilla erilaisilla variaatioilla. Asiakas voi valita esimerkiksi kivennäisvedellä höystetyn olutkylvyn. Hotelli sijaitsee paikallisen Chodovar-panimon läheisyydessä, eli oluen ei ainakaan pitäisi loppua ihan heti kesken.