Koomikko rapsuttelee mirriä pelkissä kalsareissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Russell Brand yritti aikoinaan pokailla Aston Kutcherin kainalossa nykyisin viihtyvää Mila Kunisia. Hän ei voinut ymmärtää, että jäi kakkoseksi Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinille. Nyt Brand on kertonut salaisen paheensa, johon ei liity yhtään naista.

Mies tunnusti Daily Mirrorille viettävänsä paljon aikaa kotosalla ihan yksikseen. Hän rakastaa rapsutella kissaansa ja viihtyy pelkissä alusvaatteissa. Toisin sanoen maailmanmaineesta nauttiva koomikko on kuin kuka tahansa tavis, joka nauttii sielunsa kyllyydestä tavallisista ja arkisista asioista.

– Katselen mielelläni ulos ikkunasta ja syön muroja, hän yllätti haastattelussa.

Mies kyseenalaistaa samaisessa artikkelissa myös kuuluisuuden tuoman hehkun ja glamourin. Hänen mielestään on antoisampaa olla kotona Morrisey-nimisen kissansa kanssa. Miehen mukaan hänen lemmikkieläimensä on murhanhimoinen gangsteri, joka teurastaa niin pikkulintuja kuin liskojakin.

Russel Brand oli aikoinaan naimisissa poptähti Katy Perryn kanssa. Tähti on deittaillut myös useiden muiden kaunotarten kanssa. Hänet on viime aikoina yhdistetty hotellimoguli Andre Balazsin tyttäreen, Alessandra Balazsiin, ja mies esitteli hänet myös äidilleen.