Mies viuhahti Kings of Leonin keikalla – yhtye tarjosi oluen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin pari vuotta sitten Kings of Leon -suosikkiyhtyeen erosta. Muun muassa Sex on Fire ja Use Somebody -hiteistään tunnettu yhtye ei kuitenkaan hajonnut, ja he julkaisevat syyskuussa kuudennen albuminsa.

Nyt bändin Ison-Britannian keikalla on sattunut erikoinen tilanne, kun eräs katsomossa ollut mies päätti esitellä itseään yhtyeelle ja tuhatpäiselle yleisölle Birminghamin LG-areenalla. Fani riisui itsensä alastomaksi, kipusi kaverinsa olkapäille ja viuhahti tuhansien silmäparien edessä, The Sun -lehti uutisoi.

Tempaus ei jäänyt huomaamatta yhtyeen jäseniltä. Kings of Leon -rumpali Nathan Followill kirjoitti Twitteriin, että viuhahtajan tulee ottaa häneen yhteyttä, niin hänelle tarjotaan olut. Viuhahtajaksi paljastunut Jimmy Dorris vastasi miehen twiittiin, ja nyt onnekas fani pääsee nauttimaan oluestaan LG-areenalla yhtyeen soittaessa siellä vielä toisenkin kerran.

– Hei Birminghamin makkaramies, jos olet Twitterissä, laita minulle viestiä. Olemme sinulle kaljan velkaa, Nathan Followill kirjoittaa Twitterissä.

Amerikkalainen Kings of Leon -yhtye perustettiin vuonna 1999 Nashvillessä. Veljesnelikon perustaman yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Sex on Fire, Use Somebody ja Notion. Kappaleet ovat erityisen suosittuja muun muuassa kykyjenetsintäkilpailuissa. Rock-yhtyeen kuudes, Mechanical Bull -nimeä kantava albumi julkaistaan tämän vuoden syyskuussa.