Courtney Stodden esitteli uudet silikonirintansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimona varhaisen avioitumisensa vuoksi tunnettu julkkiskaunotar Courtney Stodden on pyrkinyt lanseeraamaan uraa kohujulkkiksena ja laulajattarena. Pari viikkoa sitten 18-vuotias neito hankki silikonit ja kasvatti kuppikokoaan C-kupista DD-kuppiin.

Courtney on sittemmin esitellyt muotojaan pornokaupan asua muistuttavassa mekossa. Hän ehti myös päivittää Twitter-blogiaan ja lisäsi sinne hekumallisia otoksia muhkeasta rintavaostaan. Enää neitokainen ei kaipaa push up -liivejä rintojensa tueksi, sillä muodot ovat niin aidot kuin vain silikonit voivat olla.

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchinson ja 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin muutama vuosi sitten Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.