Lauren Stoneria kelpaa ihastella rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner sai taannoin roolin Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa. Neitokaisen ura ei ole täysin lähtenyt lentoon Hollywoodissa, mutta yritystä on kovasti.

Aika ajoin kaunotar bongataan bikinikuviin, kuten on käynyt tälläkin kertaa. Lauren kävi launelautailemassa ja uiskentelemassa vedessä Miami Beachin rannalla Floridassa. Turkoosinvihreissä bikineissä ikuistettu Stoner tarjosi muille uimareille pettämätöntä silmänruokaa.

28-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Uuden Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.