Pioneerifestivaali käynnistyy tänään – huipputähdet Stara Stagella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korian Pioneeripuistossa tänään iltapäivällä käynnistyvä Pioneerifestivaali on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Kävijäennätykset voivat viikonloppuna murskautua, kun esiintymässä on suomalaisia huippunimiä ja VIP-aluetta emännöivät tulikuumat Tigers-tanssitytöt.

Pioneeripuiston lavoille nousee festivaaliviikonlopun aikana yhteensä 18 yhtyettä. Stara Stagella esiintyvät tänään perjantaina muun muassa Mokoma, Haloo Helsinki! ja Michael Monroe. Huomenna lauantaina Stara Stagelle nousevat Petri Nygård, Cheek, Von Hertzen Brothers, Klamydia ja Kotiteollisuus.

Katso koko artistikattaus tästä.

Tapahtuman muilla lavoilla esiintyvät esimerkiksi Viikate, Stig, Mariska & Pahat Sudet, Turmion Kätilöt, Timo Rautiainen sekä virolainen Metsätöll. Pioneerifestivaalin VIP-aluetta emännöi viime vuoden tapaan kouvolalainen tanssiryhmä Tigers. VIP- ja normaalit liput voi ostaa omaksi Tiketistä, Kouvolan Pub 23:sta sekä Kouvolan ja Kuusankosken Arnold’s-kahviloista.