Seksiä uimapatjan kanssa – mies rysän päältä kiinni ja vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että hätä ei lue lakia. Toisten veijareiden kohdalla saman lauseen voisi vääntää muotoon, että himo ei lue lakia. Ohiolainen mies joutuu nimittäin nyt vuodeksi kaltereiden taakse, koska hänet yllätettiin jo viidennen kerran harrastamasta seksiä uimapatjan kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Edwin Charles Tobergta on mies, joka lempii mielellään kumisten uimapatjojen kanssa. Ohiolainen mies jäi nimittäin kesäkuun lopulla viidettä kertaa kiinni patjan kanssa peuhailuistaan, kun naapurin lapsi oli yllättänyt kumipatjan kanssa housut nilkoissaan ähkivän Edwinin, Gawker raportoi.

Tarina ei kerro, oliko patjan paukuttelija harrastanut lempipuuhaansa uima-altaassa vai kuivalla maalla, mutta hän joutui tempauksestaa poliisin puheille. Mies pidätettiin ensimmäisen kerran elokuussa 2011, kun hänet oli yllätetty yhdessä pinkin kumipatjan kanssa. Tällöin patjan omistaja oli ilmoittanut Edwinistä poliiseille. Nyt patjamies joutuu tyytymään vankilan pahnoihin seuraavan 12 kuukauden ajan.