Beyonce lähes alastomana kansikuvassa – vain maalia ja glitteriä iholla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Beyonce on juhlistanut viime aikoina sitä, kun hänen aviomiehensä Jay-Z:n uusi Magna Carta Holy Grail -albumi myi platinaa. Neitokainen julkaisi sen kunniaksi verkossa kuvan teini-ikäisestä miehestään.

beyonce13072013

Nyt neitokainen nähdään Flaunt-lehden kannessa vähissä pukeissa. Beyonce näyttää olevan otoksessa alastomana, ja hänen kurvikasta vartaloaan peittää ainoastaan glittermaali. Popparin iho hohtaa kuvassa pronssinsävyisenä. Kyseessä on Beyoncen tähän mennessä rohkein kansikuva.

Beyonce ja hänen aviomiehensä Jay-Z ovat olleet naimisissa vuodesta 2008 lähtien. He avioituivat pitkään jatkuneen ystävyyden ja seurustelun jälkeen. Parilla on yhteinen Blue Ivy -tytär, joka syntyi vuoden 2012 alussa.