Charlie Sheen maksaa elatusmaksua 55 000 dollaria kuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Charlie Sheenin ex-vaimo Brooke Mueller karkasi hiljattain psykiatrisesta vieroitushoidosta, jonne hän joutui reseptilääkkeiden väärinkäytön johdosta. Nyt nainen on vaarassa menettää lastensa lisäksi myös muhkean elatusmaksun, koska hänen kaksospojat asunevat vielä pitkään Sheenin toisen exän, Denise Richardsin, luona.

Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin neljävuotiaat kaksospojat annettiin keväällä Denise Richardsin huostaan, ja äsken oikeus päätti jatkaa huoltajuussopimusta myös seuraavan puolen vuoden ajan. Mueller on silti nauttinut Charlien hänelle kuukausittain maksamaa 55.000 dollarin, eli liki 43.000 euron, muhkeaa elatusmaksua. Nyt Sheen aikoo vähentää summaa merkittävästi.

Sheen on sanonut, ettei tahdo lopettaa maksua kokonaan Brooken vaikean elämäntilanteen takia, mutta hänestä on väärin maksaa naiselle kyseistä summaa, koska Brooke ei edes ole nyt lasten huoltaja. RadarOnlinen mukaan Brooke aikoo taistella jokaisesta dollarista kynsin ja hampain, eikä hän suostu ex-miehensä aikeisiin suosiolla. Mikäli Brooke menettää lastensa huoltajuuden lopullisesti, päättyy myös elatusmaksujen maksaminen – oli summa sitten mikä tahansa.

Brooken ja Charlien pojat määrättiin virallisesti Denisen huostaan vasta Brooken mentyä vieroitusklinikalle. Denisellä on entuudestaan Charlie Sheenin kanssa kaksi lasta, ja nainen adoptoi taannoin perheeseen Eloise-tytön. Denisen kerrotaan hoitaneen Brooken ja Charlien jälkikasvua myös aiemmin. Tuomari on määrännyt, ettei Brooke saa tavata lapsiaan riippuvuutensa takia.