Harry Styles oksensi kesken keikan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisat One Direction -fanit ympäri maailmaa kohtasivat sydämentykytyksiä, kun yhtyeen jäsen Harry Styles julkaisi ensimmäisen itse tekemänsä kappaleen. Yhtyeen edustaja on kuitenkin kertonut, ettei suosikkiyhtye ole hajoamassa. Nyt Harry Styles oksensi kesken One Directionin keikan.

Tatuoinneistaan tunnettu Harry Styles joutui yllättäen poistumaan lavalta huonovointisuutensa vuoksi. RadarOnline.com kertoo, että Styles oli pidellyt vatsaansa kesken konsertin, kunnes juoksi lavan taakse oksentamaan. Harryn uskottiin kärsineen lämpöhalvauksesta ja nestehukasta, mutta mies itse kertoi vain syöneensä liikaa ennen keikkaa.

Mies ei pystynyt hoitamaan osuuttaan Rock Me -kappaleesta, vaan yhtyetoverit Niall, Liam, Zayn ja Louis korvasivat Harryn. Harry palasi lavalle muutaman kappaleen jälkeen ja pyysi yleisöltä kohteliaasti anteeksi.

One Direction on muun muassa ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa eli yli 20.000 kappaletta.