Ke$halle järjestettiin nolo yllätys suorassa lähetyksessä – ihastunut Harry Stylesiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Ke$ha, eli Kesha Sebert, on luonut itselleen pahan tytön imagoa muun muassa puhumalla avoimesti seksielämästään, virtsaamalla kadulle ja esiintymään julkisuudessa kaatokännissä. Lisäksi hän myös taannoin omaa virtsaansa My Crazy Beautiful Life -realitysarjassaan.

Nyt kovan bilettäjän maineessa oleva Ke$ha on vieraillut radiohaastattelussa, jossa tiedusteltiin hänen ihastuksiaan. Laulaja kertoi olevansa ihastunut One Direction -yhtyeen Harry Stylesiin, mutta hänelle ei kerrottu, että Harry oli samaan aikaan toisella linjalla. Pian Harry otettiin suoraan lähetykseen ja naispoppari koki erään uransa noloimmista hetkistä.

Ke$han tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän on kohahduttanut hiljattain palkkaamalla henkilökohtaisen glitterinlevittäjän itselleen. Nainen on myös julistautunut bi-seksuaaliksi.