Justin Bieberin ökyautolla kaahattiin huumepäissään – poliisi iski heti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Lil Twist tunnetaan paitsi musiikkiurastaan, myös siitä, että tähti on Justin Bieberin läheisimpiä ystäviä. Nyt 20-vuotias mies on tehnyt kuitenkin popparille karhunpalveluksen.

Lil Twist, eli Christopher Moore, pidätettiin keskiviikkona aamuyöstä, kun hiphop-tähti ajeli Bieberin 100.000 dollarin arvoisella Fisker-urheiluautolla Los Angelesissa päihteiden vaikutuksen alaisena. Nuorukainen kiisi luksusmenopelillään ylinopeutta ja ajoi tiellä punaisia päin.

Calabasasin alueella poliisien huomion kiinnittänyt räppäri piteli TMZ-sivuston mukaan kädessään marihuana-sätkää pidätyksen aikana. Mies vietiin putkaan, ja hänet vapautettiin 5.000 dollarin takuita vastaan. Lil Twist pääsi vankilasta pois kahdeksan tunnin rauhoittumisen jälkeen.