Lindsay Lohan pakkohoidossa vielä heinäkuun ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vieroitushoidossa jo pari kuukautta ollut Lindsay Lohan kertoi äsken päässeensä irti päihteistä ja kehui, että on tätä nykyä muuttunut nainen. Näyttelijällä on vielä heinäkuu aikaa parannella itseään vieroitushoidossa. Äskettäin hän pääsi päivittämään kuulumisiaan Twitteriin.

Syntymäpäiviään Los Angelesin Cliffside Malibu -hoitolassa juhlinut Lindsay Lohan on lähettänyt Twitteriin kiitosviestin kaikille onnittelijoilleen. Neitokaisen twiittauksista ovat vieroituksen aikana vastanneet näyttelijän taustatiimiläiset, mutta nyt Lohan pääsi ensimmäisen kerran naputtelemaan itse viestinsä maailmaan.

Punakutrisen naisen on kerrottu päässeen vieroituksen aikana irti muun muassa vahvasta reseptilääkekoukusta. Lindsay on myös vannonut, ettei aio enää koskaan joutua pidätetyksi tai vieroitushoitoon. Hänet määrättiin kuudennen kerran vieroitukseen sekoilujensa ansiosta. Hoitojakso kestää yhteensä 90 päivää, ja nainen on vaihtanut hoitolaansa useasti. Hän kotiutuu heinäkuun viimeinen päivä.