Nyt tulee Quadski – mönkijä ja vesiskootteri yhdessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänäkin kesänä tuhannet suomalaiset ovat nautiskelleet vauhdista vesijettien ja vesiskootterien kyydissä. Aikaansa seuraaville vauhdinnälkäisille on tänä vuonna lanseerattu uusi menopeli Quadski, joka tarjoaa samalla laitteella vauhtia ja ehkä myös vaarallisia tilanteita sekä maalla että merellä.

Quadski on ulkoisesti varsin tavallisen näköinen mönkijä, mutta veteen päästyään se kelluu pinnalla ja kuljettaja voi vetää renkaat sisään yhdellä napinpainalluksella. Muutamassa sekunnissa mönkijästä on tullut vesijetti, jonka 140 hevosvoiman moottorista lähtee varmasti riittävästi vauhtia.

Gibbs Sportsin valmistaman Quadskin huippunopeus on maalla 72 kilometriä tunnissa ja merellä 83 kilometriä tunnissa. Tätä ennen mikään vastaava laite ei ole ylittänyt 18 kilometrin tuntinopeutta vedessä.