JUURI NYT: Suosikkisarjan 31-vuotias tähti löydetty kuolleena hotellista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saanut Glee-sarja on kohdannut urallaan monia vastoinkäymisiä, ja taannoin tuotantoyhtiön kerrottiin vaihtavan monia sarjan tähtiä, koska he olivat varttuneet liian vanhoiksi. Nyt sarjaa on kohtannut todellinen tragedia.

Eräs sarjan päätähdistä, Cory Monteith, on nimittäin kuollut. 31-vuotias näyttelijä löydettiin menehtyneenä Fairmont Pacific Rim -hotellin hotellihuoneestaan Vancouverissa Kanadassa, TMZ raportoi. Kuolleen Monteithin löysi hotellin henkilökunta. Poliisi ei ole vielä vahvistanut kuolinsyytä, mutta rikosta tapaukseen ei uskota liittyvän.

Glee-sarjan päätähti Lea Michelen kanssa seurustellut Cory Monteith on kärsinyt päihdeongelmista koko aikuisikänsä, ja uutisoimme viimeksi huhtikuussa hänen joutuneen jälleen vieroitushoitoon.

– Cory Monteith on ilmoittautunut vapaaehtoisesti päihderiippuvuutta hoitavaan laitokseen. Hän pyytää kunnioittamaan yksityisyyttään ottaessaan välttämättömät askeleet kohti toipumista, tähden edustaja kertoi tuolloin People-lehdelle.

31-vuotiaana yllättäen kuollut Cory Monteith näytteli Glee-musikaalisarjassa Finn Hudson -nimistä opiskelijaa. Hittisarjan lisäksi Cory Monteith on myös nähty esimerkiksi elokuvissa Final Destination 3 ja Monte Carlo.