Jay-Z ja Brack Obama ovat kavereita – tekstailevat ja soittelevat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Jay-Z ja laulaja Beyonce kuuluvat Yhdysvaltain vaikutusvaltaisimpiin ja eniten tienaaviin julkkispareihin. Satoja miljoonia dollareita urallaan tahkonnut Jay-Z on kertonut tekstailevansa usein Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman kanssa.

Yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti myynyt hiphopin kuningasnimi Jay-Z nauttii luksuselämänsä lisäksi vaikutusvaltaisten ystävien seurasta. Hän kertoi hiljattain New York Cityn HOT97 -radiokanavalle jutelleensa Obaman kanssa henkilökohtaisesti puhelimessa ja vaihtaneen Amerikan ykkösmiehen kanssa tekstiviestejä.

Kaverukset tekstailevat räppärin mukaan monista eri aiheista, kuten viime vuonna Obaman presidentinvaalikampanjasta. Jay-Z:n vaimo Beyonce esiintyi hänen virkaanastujaisjuhlissa vaalivoiton jälkeen.

Beyonce ja Jay-Z saivat viime vuonna esikoislapsensa, jonka nimeksi annettiin Blue Ivy. Jay-Z tunnetaan hiphopin ohella myös liikemiehenä, ja hän on esimerkiksi omistanut osan NBA-joukkue Brooklyn Netsistä.